banner

hammashoitoa potilas keskipisteenä

chevron

FLEX - tehokas laservalkaisu

Adente hammaslääkäreillä hampaiden vastaanottovalkaisu tehdään markkinoiden uusimmilla valkaisuaineella, titaanoksidilla. Titaanioksidin vaikutusta tehostetaan aidolla diodilaserilla.

Titaanioksidi laservalkaisu on tällä hetkellä tutkitusti alan nopein, tehokkain ja hellävaraisin valkaisumenetelmä. Titaanioksidi on kliinisin kokein osoitettu olevan hammasta vahingoittamaton, hammasystävällinen valkaisuaine, jota käytettäessä vihlonnan todennäköisyys on pieni.

Laservalkaisussa vaalennetaan kiillettä ja hammasluutaa. Hampaiden vaalenemisaste on riippuvainen hampaistosta ja valkaisutulos vaihtelee monista eri tekijöistä riippuen. Keltaiset hampaat vaalenevat helpommin. Nuorten hampaat vaalenevat tyypillisesti paremmin kuin varttuneimmilla henkilöillä. Vaalenemista tapahtuu aina, jopa 5-10 astetta yhdellä valkaisukerralla. Hampaiden vaalenemistulos on hyvin yksilöllistä eikä sitä voida vertailla hampaistojen välillä. Paikkamateriaalit hampaistossa eivät vaalene valkaisumenetelmillä. Pienet paikat etualueella voidaan muuttaa uusien valkaistujen hampaiden sävyisiksi.

Hampaiden valkaisu tehdään aina yksilöllisesti räätälöiysti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Ehjät, puhtaat hampaat ja terveet ikenet ovat edellytys valkaisu suorittamiselle. Hampaiden puhdistus olisi hyvä tehdä mahdollisimman lähellä tulevaa valkaisua. Voit varata ajan myös laservalkaisuarviointiin.

Hampaiden valkaisua ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille.