banner

Hammashoitola Vaasassa jossa potilas keskipisteenä

chevron

Hoidot

Vastaanottomme tarjoaa hammashoitoa nykyaikaisin hoitomenetelmin esimerkiksi esteettisen hammashoidon, kirurgian ja hammasimplanttien osalta. Panostamme myös ennaltaehkäisevään hammashoitoon, joka on erittäin tärkeää hyvän hammasterveyden ylläpidossa pitkällä tähtäimellä.

Annamme kaikista hoidoista henkilökohtaisen hoitoehdotuksen, jonka hammaslääkäri käy läpi potilaansa kanssa. Isoimmista hoitotoimenpiteistä annetaan myös kustannusarvio.

Meiltä voit myös tarvittaessa saada lähetteen erikoishammaslääkärille.

Tavoitteemme on tarjota korkealaatuista hammashoitoa ja pyrimme takaamaan korkean laadun jatkuvalla ammattitaidon ylläpidolla ja järjestelmiemme kehittämisellä.

Vastaanottomme tarjoamat hoidot:

*Hoidontarve määritetään tutkimalla suu,suun limakalvot ja leukanivelet. Ennaltaehkäisevä hammmashoito toteutetaan opastamalla asiakasta kotihoidossa sekä poistamalla plakkia ja hammaskiveä. Tarvittaessa puhdistuksen lopuksi hampaat fluorataan. Hampaiden paikkaamisessa käytämme vaaleaa yhdistelmämuovia.

*Röntgenlaitteistoimme on digitaalinen. Hampaistosta voidaan ottaa pieniä hammaskuvia ja koko hampaisto ja leuan alue saadaan näkyviin suuremmalla OPTG-kuvalla.

*Ikenien kiinnityskudossairaus eli parodontiitti aiheuttaa ientulehdusta, joka vakavimmissa tapauksissa voi heikentää hampaan kiinnityskudoksia. Parodontiitin hoidossa on ensiarvoisen tärkeää poistaa plakki ja hammaskivipeitteet, sekä löytää sopivat kotihoitovälineet. Jos tavanomaisilla hoitomenetelmillä ei päästä hyviin tuloksiin, saattaa hammaslääkäri harkita kirurgiaa, jotta ien saataisiin terveeksi. Sairauden vaikeusaste määrittää seurantavälit jatkohoidon osalta.

*Juurihoito tarkoittaa märkivän ja tulehtuneen hampaan hermon(pulpan) poistamista. Hoito tehdään nykyaikaisin menetelmin esimerkiksi WaveOne-järjestelmän avulla. Koneellinen juurihoito tekee hoidosta sujuvampaa sekä joutuisampaa.

*Hammaskirurgian alueeseen kuuluvat tavanomaiset hampaan poistot, viisaudenhampaiden leikkaukselliset poistot, juurenkärkikirurgia ja implanttikirurgia. Implanttihoidoissa  käytämme luotettavaa ja hyväksi koettua Straumann ITI-järjestelmää.

*Purentafysiologinen hoito voi olla tarpeen kun kyseessä on hampaiden narskuttaminen, jomottavat leukanivelet tai väsyneet leuan lihakset. Hoitona voidaan käyttää yksilöllisesti valmistettua purentakiskoa, jota käytetään yöaikaan. Hoitoa täydentää puremalihasten kuntoutus hieronnan ja jumpan avulla.

*Proteettisen hoitoon liittyy olenaisesti mm. kiinnitetyt posliiniset/kultaiset kruunut, estetiikkaa parantavat posliinikuoret, irrotettavat hammasproteesit sekä viereisiin hampaisiin tuetut sillat. Implanttiprotetiikan puolelle kuuluu taaseen titaaniruuvin päälle kiinnitettävä hampaan kruunu.

*Estetiikka on meillä sydänasia ja hyvään tulokseen päästään vaihtamalla vanhat huonoväriset paikat uusiin, valkaisemalla laserilla (FLEX),valkaisemalla henkilökohtaisilla kiskoilla yhdessä hyväksi koetun Opalescencen kanssa, teettämällä posliinikuoria/kruunuja joita tehdää yhteistyössä kokeneiden hammasteknikkojemme kanssa. Valkaisu voidaan tehdä myös vastaanotollamme tehokkaalla ja hellävaraisella Flex aineella sekä laserlampun avulla.