banner

Hammashoitola Vaasassa jossa potilas keskipisteenä

chevron

Henkilötietojen käsittely

Informaatio henkilötietojen käsittelystä henkilötietolain mukaan:

 

Henkilötietosi rekisteröidään Adente Hammaslääkärien ylläpitämään rekisteriin. Henkilötiedot ovat luottamuksellisia ja luovutetaan ainoastaan lain mukaan tai suostumuksestasi. Tietojasi käytetään ainoastaan hoitosi yhteydessä.

Hakeutumalla hoitoon meille, hyväksyt tietojesi tallentamisen rekisteriimme. Henkilötietojasi tarvitaan pystyäksemme antamaan hyvää, turvallista ja laadukasta hammashoitoa. Olemme velvollisia tekemään sairauskertomuksen jokaisesta potilaasta. Sairauskertomus sisältää henkilötietoja, hoitoon hakeutumisen syitä, tietoja taudin määrityksestä, tehdyistä ja suunnitteluista toimeenpiteistä, sekä ajankohdasta ja henkilöstä, joka sairauskertomukseen on tehnyt merkinnät.

Potilaana sinun on mahdollista varata aika sähköpostitse tai puhelimitse, ja saada sopimuksen mukaan säännöllinen kutsu hoitoon. Voidaaksemme tarjota sinulle tämän palvelun, tarvitsemme nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Henkilötietosi ovat välttämättömiä voidaaksemme täyttää ne oikeudelliset velvollisuudet, jotka meillä hoidonantajina on.

Kirjallisella pyynnöllä voit tutustua rekisteritietoihisi. Sinulla on myös oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon oikaisua.

 

 

Adente Hammaslääkärit