banner

Hammashoitola Vaasassa jossa potilas keskipisteenä

chevron
Suljettu loman aikana

Potilaat keskipisteenä viihtyisässä ympäristössä

Meillä saat henkilökohtaisen ja pätevän hammashoidon keskustassa sijaitsevissa tiloissa osoitteessa Hovioikeudenpuistikko 23A 3 krs (postitalo). Vastaanotollemme on helppo pääsy myös liikuntavammaisille ja rullatuolia käyttäville; hissi sijaitsee maatasolla ja parkkipaikkojen läheisyydessä.

Me Adentella tarjoamme potilaillemme modernin ja täydellisen hammashoidon aina saman katon alla luotettavan ja asiantuntevan henkilökunnan toimesta.

 

Varaa aika

flowers

Hoitomme

Tarjoamme moderneja hoitoja perinteisen hammashoidon, leikkausten, implanttien ja kosmeettisen hammashoidon lomassa. Panostamme myös ehkäiseviin hoitoihin, koska sillä on suuri vaikutus hampaiden terveyteen pitkällä tähtäimellä.

Lue lisää

Annika K

Annika Koivisto

hammashoitaja

Annika K

Annika Koivisto

hammashoitaja

Valmistuin hammashoitajaksi 2019 ja olen siitä lähtien työskennellyt yksityisellä puolella. Elokuussa 2020 aloitin työskentelemään Adentella Christelin kanssa. Viihdyn hyvin vaihtelevassa työssämme.

Merja T

Merja Tuohiniemi

hammashoitaja

Merja T

Merja Tuohiniemi

hammashoitaja

Aloitin Adentella syksyllä 2017. Työskentelen pääsääntöisesti Sannan kanssa, mutta saatat nähdä minut myös Annikan työparina. Pidän työstäni, sillä työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Mukavan työyhteisön lisäksi saan kohdata erilaisia potilaita päivittäin. Toivon, että tunnette itsenne tervetulleeksi ja olette tyytyväisiä hoitoonne.

Lisa

Lisa Kvist

hammashoitaja

Lisa

Lisa Kvist

hammashoitaja

Olen työskennellyt noin 13 vuotta sekä kunnallisella, että yksityisessä hammashuollossa. Syksyllä 2012 aloitin Adentella, mutta vuonna 2019 työskentelin hammashoitajana Norjassa. Adentella työskentelin aikaisemmin Christelin kanssa, mutta nyt työskentelen Petran kanssa Ann-Sofien äitiysvapaan ajan.