banner

hammashoitoa potilas keskipisteenä

chevron
Corona/COVID-19 Meillä on auki!

Potilaat keskipisteenä viihtyisässä ympäristössä

Meillä saat henkilökohtaisen ja pätevän hammashoidon keskustassa sijaitsevissa tiloissa osoitteessa Hovioikeudenpuistikko 23A 3 krs (postitalo). Vastaanotollemme on helppo pääsy myös liikuntavammaisille ja rullatuolia käyttäville; hissi sijaitsee maatasolla ja parkkipaikkojen läheisyydessä.

Me Adentella tarjoamme potilaillemme modernin ja täydellisen hammashoidon aina saman katon alla luotettavan ja asiantuntevan henkilökunnan toimesta.

Varaa aika

flowers

Hoitomme

Tarjoamme moderneja hoitoja perinteisen hammashoidon, leikkausten, implanttien ja kosmeettisen hammashoidon lomassa. Panostamme myös ehkäiseviin hoitoihin, koska sillä on suuri vaikutus hampaiden terveyteen pitkällä tähtäimellä.

Lue lisää

Sanna

Sanna Anttila-Ingi

hammaslääkäri

Sanna

Sanna Anttila-Ingi

hammaslääkäri

Olen hammaslääkäri ja koen edelleen, 20 vuotta ammatissa olleena, työn mielenkiintoiseksi ja antoisaksi. Kaikki päivät ovat erilaisia. Olen toiminut terveyskeskushammaslääkärinä 12 vuotta ja viimeiset 8 vuotta yksityissektorilla. Teen kaikenlaisia yleishammaslääketieteeseen kuuluvia töitä.

Huolenpito potilaistani on minulle tärkeä asia. Haluan että olette tyytyväisiä hampaisiinne sekä hymyynne.

Christel

Christel Lillqvist-Thors

hammaslääkäri

Christel

Christel Lillqvist-Thors

hammaslääkäri

Olen toiminut yksityishammaslääkärinä yli 20 vuotta, ja sitä ennen 5 vuotta terveyskeskushammaslääkärinä. Minulle on ollut tärkeää jatkuva kehittyminen ammatissa ja niin toimineena työ ei ole koskaan tuntunut raskaalta ja epämieluisalta, vaan päinvastoin erittäin antoisalta. Olen eritysesti kiinostunut vaikeiden hoitotapausten suunnittelusta ja hoitamisesta niin kuin purennan kuntoutuksesta, esteettisista parannuksista/muutoksista, vaikeanasteisista ientulehduksista jne. Siksi teen mielellään työtä näitten parissa. Empatia, huolellisuus ja rauhallisuus kuuluvat oleellisina osina hammaslääkärin työhön.

Minusta kirurgia ja protetiikka ovat erityisen mielenkiintoisia. Siksi olen jatkokouluttanut itseni näille aloille. Yleishammaskirurgian lisäksi aloitin implantti- ja protetiikan koulutuksen 1996.

Yksityishammaslääkärinä tunnet asiakkaasi/potilaasi vuosien takaa ja näet myös työsi tulokset terveinä hampaina ja tyytyväisinä asiakkaina.

Jessica

Jessica Långbacka

vastaanottoapulainen

Jessica

Jessica Långbacka

vastaanottoapulainen

Olen Jessica, minä toivotan sinut tervetulleeksi Adente Hammaslääkäreille. Olen vastaanotossa, vastaan puhelimeen ja autan sinua parhaani mukaan.