banner

hammashoitoa potilas keskipisteenä

chevron
FLEX - tehokas laservalkaisu

Potilaat keskipisteenä viihtyisässä ympäristössä

Meillä saat henkilökohtaisen ja pätevän hammashoidon keskustassa sijaitsevissa tiloissa osoitteessa Hovioikeudenpuistikko 23A 3 krs (postitalo). Vastaanotollemme on helppo pääsy myös liikuntavammaisille ja rullatuolia käyttäville; hissi sijaitsee maatasolla ja parkkipaikkojen läheisyydessä.

Me Adentella tarjoamme potilaillemme modernin ja täydellisen hammashoidon aina saman katon alla luotettavan ja asiantuntevan henkilökunnan toimesta.

Varaa aika

flowers

Hoitomme

Tarjoamme moderneja hoitoja perinteisen hammashoidon, leikkausten, implanttien ja kosmeettisen hammashoidon lomassa. Panostamme myös ehkäiseviin hoitoihin, koska sillä on suuri vaikutus hampaiden terveyteen pitkällä tähtäimellä.

Lue lisää

Christel

Christel Lillqvist-Thors

hammaslääkäri

Christel

Christel Lillqvist-Thors

hammaslääkäri

Olen toiminut yksityishammaslääkärinä yli 20 vuotta, ja sitä ennen 5 vuotta terveyskeskushammaslääkärinä. Minulle on ollut tärkeää jatkuva kehittyminen ammatissa ja niin toimineena työ ei ole koskaan tuntunut raskaalta ja epämieluisalta, vaan päinvastoin erittäin antoisalta. Olen eritysesti kiinostunut vaikeiden hoitotapausten suunnittelusta ja hoitamisesta niin kuin purennan kuntoutuksesta, esteettisista parannuksista/muutoksista, vaikeanasteisista ientulehduksista jne. Siksi teen mielellään työtä näitten parissa. Empatia, huolellisuus ja rauhallisuus kuuluvat oleellisina osina hammaslääkärin työhön.

Minusta kirurgia ja protetiikka ovat erityisen mielenkiintoisia. Siksi olen jatkokouluttanut itseni näille aloille. Yleishammaskirurgian lisäksi aloitin implantti- ja protetiikan koulutuksen 1996.

Yksityishammaslääkärinä tunnet asiakkaasi/potilaasi vuosien takaa ja näet myös työsi tulokset terveinä hampaina ja tyytyväisinä asiakkaina.

Viveca Brandt

Viveca Brandt

hammashoitaja

Viveca Brandt

Viveca Brandt

hammashoitaja

Aloitin työskentelemään hammashoitajana vuonna 2007. Olen työskennellyt sekä yksityisellä että kunnallisella puolella. Tulin Adentelle syksyllä 2018, ja työskentelen Christelin kanssa. Pidän työstäni koska se on vaihtelevaa ja kiinnostavaa.

Petra H

Petra Hedman

vastaanottoapulainen

Petra H

Petra Hedman

vastaanottoapulainen

Olen Petra, minä toivotan sinut tervetulleeksi Adente Hammaslääkäreille. Olen vastaanotossa, vastaan puhelimeen ja autan sinua parhaani mukaan.