banner

hammashoitoa potilas keskipisteenä

chevron
Corona/COVID-19 Meillä on auki!

Potilaat keskipisteenä viihtyisässä ympäristössä

Meillä saat henkilökohtaisen ja pätevän hammashoidon keskustassa sijaitsevissa tiloissa osoitteessa Hovioikeudenpuistikko 23A 3 krs (postitalo). Vastaanotollemme on helppo pääsy myös liikuntavammaisille ja rullatuolia käyttäville; hissi sijaitsee maatasolla ja parkkipaikkojen läheisyydessä.

Me Adentella tarjoamme potilaillemme modernin ja täydellisen hammashoidon aina saman katon alla luotettavan ja asiantuntevan henkilökunnan toimesta.

Varaa aika

flowers

Hoitomme

Tarjoamme moderneja hoitoja perinteisen hammashoidon, leikkausten, implanttien ja kosmeettisen hammashoidon lomassa. Panostamme myös ehkäiseviin hoitoihin, koska sillä on suuri vaikutus hampaiden terveyteen pitkällä tähtäimellä.

Lue lisää

Christel

Christel Lillqvist-Thors

hammaslääkäri

Christel

Christel Lillqvist-Thors

hammaslääkäri

Olen toiminut yksityishammaslääkärinä yli 20 vuotta, ja sitä ennen 5 vuotta terveyskeskushammaslääkärinä. Minulle on ollut tärkeää jatkuva kehittyminen ammatissa ja niin toimineena työ ei ole koskaan tuntunut raskaalta ja epämieluisalta, vaan päinvastoin erittäin antoisalta. Olen eritysesti kiinostunut vaikeiden hoitotapausten suunnittelusta ja hoitamisesta niin kuin purennan kuntoutuksesta, esteettisista parannuksista/muutoksista, vaikeanasteisista ientulehduksista jne. Siksi teen mielellään työtä näitten parissa. Empatia, huolellisuus ja rauhallisuus kuuluvat oleellisina osina hammaslääkärin työhön.

Minusta kirurgia ja protetiikka ovat erityisen mielenkiintoisia. Siksi olen jatkokouluttanut itseni näille aloille. Yleishammaskirurgian lisäksi aloitin implantti- ja protetiikan koulutuksen 1996.

Yksityishammaslääkärinä tunnet asiakkaasi/potilaasi vuosien takaa ja näet myös työsi tulokset terveinä hampaina ja tyytyväisinä asiakkaina.

Ulla

Ulla Widd

hammashoitaja

Ulla

Ulla Widd

hammashoitaja

Olen työskennellyt yksityisvastaanotolla noin 25 vuotta. Teen nyt töitä Annikan kanssa.Viihdyn hyvin töissäni, potilaiden ja työkavereiden kanssa. Pyrimme Annikan kanssa antamaan niin hyvää hoitoa kuin mahdollista.

Petra N

Petra Nyvall

hammaslääkäri

Petra N

Petra Nyvall

hammaslääkäri

Olen hammaslääkäri 19 vuoden kokemuksella, sekä kunnalliselta että yksityispuolen hammashoidosta. Teen kaikki yleishammaslääketieteeseen kuuluvat työt paitsi kirurgia jonka mielihyvin annan kolleegani Christelin hoitaa.Pidän hammaslääkärin haastavan ja vaihtelevan työn vaihtuvuudesta.