banner

Hammashoitola Vaasassa jossa potilas keskipisteenä

chevron
Corona/COVID-19 Olemme auki!

Potilaat keskipisteenä viihtyisässä ympäristössä

Meillä saat henkilökohtaisen ja pätevän hammashoidon keskustassa sijaitsevissa tiloissa osoitteessa Hovioikeudenpuistikko 23A 3 krs (postitalo). Vastaanotollemme on helppo pääsy myös liikuntavammaisille ja rullatuolia käyttäville; hissi sijaitsee maatasolla ja parkkipaikkojen läheisyydessä.

Me Adentella tarjoamme potilaillemme modernin ja täydellisen hammashoidon aina saman katon alla luotettavan ja asiantuntevan henkilökunnan toimesta.

 

Varaa aika

flowers

Hoitomme

Tarjoamme moderneja hoitoja perinteisen hammashoidon, leikkausten, implanttien ja kosmeettisen hammashoidon lomassa. Panostamme myös ehkäiseviin hoitoihin, koska sillä on suuri vaikutus hampaiden terveyteen pitkällä tähtäimellä.

Lue lisää

Ann Sofie Akerholm

Ann-Sofie Åkerholm

hammashoitaja (äitiyslomalla)

Ann Sofie Akerholm

Ann-Sofie Åkerholm

hammashoitaja (äitiyslomalla)

Valmistuin hammashoitajaksi keväällä 2016, sen jälkeen työskentelin sijaisena Adentella ja syksyllä 2018 sain vakituisen paikan. Työskentelen Petran kanssa ja työmme on monipuolesta ja vaihtelevaa.

Jessica

Jessica Långbacka

vastaanottoapulainen

Jessica

Jessica Långbacka

vastaanottoapulainen

Olen Jessica, minä toivotan sinut tervetulleeksi Adente Hammaslääkäreille. Olen vastaanotossa, vastaan puhelimeen ja autan sinua parhaani mukaan.

Lisa

Lisa Kvist

hammashoitaja

Lisa

Lisa Kvist

hammashoitaja

Olen työskennellyt noin 13 vuotta sekä kunnallisella, että yksityisessä hammashuollossa. Syksyllä 2012 aloitin Adentella, mutta vuonna 2019 työskentelin hammashoitajana Norjassa. Adentella työskentelin aikaisemmin Christelin kanssa, mutta nyt työskentelen Petran kanssa Ann-Sofien äitiysvapaan ajan.